Satisfyer; de ware liefde van de moderne vrouw en de Utrechtse studente

Wanneer je kijkt naar reviews van online winkels die het merk “satisfyer” verkopen zul je het al snel begrijpen. Het is een prachtige mengelmoes van vrouwen die de apparaten prijzen gecombineerd met mannen die spijt hebben dat ze het voor hun vriendin gekocht hebben. De meeste vrouwen zullen ondertussen de naam wel eens voorbij hebben zien komen, maar wat is het nou eigenlijk? En waarom is de satisfyer zo populair geworden onder studenten in zo’n korte tijd? Als dat de vragen zijn waar je antwoord op wil hebben, lees dan vooral verder. 

Wat is satisfyer?

Satisfyer is een seksspeeltje merk dat zich specialiseert in luchtdruk vibrators. Deze apparaatjes kunnen gemakkelijk verward worden voor de nieuwste beauty gadget, omdat ze een gestroomlijnd uiterlijk hebben, maar dienen toch een hele andere functie. 

Wanneer je aan seksspeeltjes getarget aan vrouwen denkt, denk je toch al snel aan dildo’s en vibrators. Deze satisfyer dient hetzelfde doel, maar via een hele andere techniek. De kop van de satisfyer heeft een soort rubberen ring, waaruit een pulserende luchtdruk golven komen wanneer je het apparaatje aanzet. Hoewel dit niet perse klinkt als iets wat enorm erotisch is, zweren veel vrouwen dat het leidt tot het beste orgasme dat ze ooit gehad hebben. Het is dan ook geen wonder dat de satisfyer pro 2 het meest verkochte seksspeeltje was van 2020. 

Waarom dit juist voor Utrechtse studenten de must-have is

In de 21e eeuw student zijn is een stressvol bestaan. Het is dan ook geen wonder dat het in deze tijd meer dan normaal is voor studenten om casuele seksuele relaties en one night stands te hebben. Echter zijn veel mensen in de tijd van lockdown en andere corona beperkingen toch op zoek naar een manier om het thuis wat leuker te maken. Wat ook blijkt aan de enorme piek in verkoop van seksspeeltjes. 

De satisfyer is om een paar redenen het perfecte bed speeltje voor Utrechtse studenten. Ten eerste zijn deze speeltjes helemaal niet duur, en vallen ze prima binnen een students budget. Daarnaast zijn ze er in verschillende vormen en maten, zelfs de standaard is maar zo’n 15 cm in hoogte, dus er is vast wel een plekje te vinden op je kleine studentenkamer om hem op te bergen. Bovendien zijn deze apparaatjes super stil, zelfs door de dunne muren waardoor een studentenhuis vaak gekarakteriseerd wordt zijn ze niet te horen, al zul je misschien niet hetzelfde kunnen zeggen over jezelf. Last but not least zijn alle satisfyer apparaatjes via een USB kabel oplaadbaar en hoeven er dus geen batterijen in. 
Als deze blog je nog niet overtuigt hebt, dan nodig ik je van harte uit om eens te kijken naar een paar van de lovende recensies die satisfyer ontvangen heeft. Want al die duizenden vrouwen zullen het toch niet allemaal bij het verkeerde eind hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *